Vakantiepark Mirow
Mecklenburger Seenplatte (1000-meren gebied) 

Vakantiepark Mirow is een paradijs voor de watersporter: zeilen, surfen, kano varen, zwemmen en een motorboot huren (ook zonder vaarbewijs).
Dit groots en modern aangelegde park ligt aan het Granzower meer in Oost-Duitsland.
Of je nu van de rust en ontspanning geniet, actief de natuur opzoekt of waterplezier wilt, vakantiepark Mirow heeft vertier voor de gehele familie.
Midden op de Mecklenburger Zeeplaat, aan de rand van het Müritz-nationaal park vind je het grootste (120 km²) waterreservoir van midden-Europa. Mooie vissen, vogels en wel 800 verschillende vlindersoorten en 700 planten kunnen onze natuurliefhebbers hier ontdekken.
Zeilen, surfen,zwemmen,boottochten met of zonder waterskiën als vissen of roeien zorgen voor veel afwisseling aan het meer.
Ook zijn er talloze andere activiteiten buiten het meer om zoals Volleyballen, fietsen, wandelen en paardrijden. Aan de kinderen is ook gedacht die kunnen hen energie kwijt bij het animatieteam. Er worden onder andere viswedstrijden,nachtwandelingen,kampvuur en kano varen georganiseerd. Culinair genieten kun je hier natuurlijk ook, de visgerechten mag je in deze streek niet missen.

GA NAAR DE WEBSITE VAN DIT VAKANTIEPARK